Inês Rugani Ribeiro de Castro contributed to the study conception and design
the article’s writing and review
approved the final version
Instituto de Nutrição, Universidade do Estado do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade do Estado do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição, Universidade do Estado do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Paula Normando contributed to the study conception and design
the article’s writing and review
approved the final version
Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Dayana Rodrigues Farias contributed to the study conception and design
the article’s writing and review
approved the final version
Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Talita Lelis Berti contributed to the data processing and analysis
article writing, and review
approved the final version
Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Raquel Machado Schincaglia contributed to the data processing and analysis
article writing, and review
approved the final version
Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Pedro Gomes Andrade contributed to the data processing and analysis
article writing, and review
approved the final version
Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Neilane Bertoni contributed to the data processing and analysis
article writing, and review
approved the final version
Divisão de Pesquisa Populacional, Instituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva, Rio de Janeiro, Brasil.Instituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da SilvaBrasilRio de Janeiro, Brasil Divisão de Pesquisa Populacional, Instituto Nacional de Câncer José Alencar Gomes da Silva, Rio de Janeiro, Brasil.
Elisa Maria de Aquino Lacerda contributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Luiz Antonio dos Anjos contributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Departamento de Nutrição Social, Universidade Federal Fluminense, Niterói, Brasil.Universidade Federal FluminenseBrazilNiterói, Brazil Departamento de Nutrição Social, Universidade Federal Fluminense, Niterói, Brasil.
Cristiano Siqueira Boccolini contributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Instituto de Comunicação e Informação Científica e Tecnológica em Saúde, Fundação Oswaldo Cruz, Rio de Janeiro, Brasil.Fundação Oswaldo CruzBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Comunicação e Informação Científica e Tecnológica em Saúde, Fundação Oswaldo Cruz, Rio de Janeiro, Brasil.
Marta Citelli dos Reis contributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Instituto de Nutrição, Universidade do Estado do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade do Estado do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição, Universidade do Estado do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Flávia Fioruci Bezerra contributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Instituto de Nutrição, Universidade do Estado do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade do Estado do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição, Universidade do Estado do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Lucia Fatima Campos Pedrosa contributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Universidade Federal do Rio Grande do Norte, Natal, Brasil.Universidade Federal do Rio Grande do NorteBrazilNatal, Brazil Universidade Federal do Rio Grande do Norte, Natal, Brasil.
Alceu Afonso Jordão Juniorcontributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, Brasil.Universidade de São PauloBrazilRibeirão Preto, Brazil Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, Brasil.
Pedro Israel Cabral de Lira contributed to the study conception and design
substantially to the writing and review
approved the final version
Centro de Ciências da Saúde, Universidade Federal de Pernambuco, Recife, Brasil.Universidade Federal de PernambucoBrazilRecife, Brazil Centro de Ciências da Saúde, Universidade Federal de Pernambuco, Recife, Brasil.
Gilberto Kac contributed to the study conception and design
the article’s writing and review
approved the final version
Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.Universidade Federal do Rio de JaneiroBrazilRio de Janeiro, Brazil Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil.
Brazilian Consortium on Child Nutrition
9
Other members of the Brazilian Consortium on Child Nutritional
Letícia B. Vertulli Carneiro, Nadya Helena Alves-Santos.
non-byline-author
Letícia B. Vertulli Carneiro
non-byline-author
Nadya Helena Alves-Santos